Support us!

KORONA AID: TURVAA SAVE FILEN TULEVAISUUS! SAVE FILEN MESENAATTI KAMPANJA!

Ole mukana turvaamassa Save Filen tulevaisuutta. Auta meitä pääsemään pahimpien ravintorajoituksien yli.

Rakkaat ystävät ja kanssapelaajat, toinen olohuoneenne Save File tarvitsee ja pyytää mitä nöyrimmin apuanne.

Laitoimme pystyyn Mesenaatti-keräyksen, jonka tavoitteena on auttaa ravintolaamme selviämään yli näistä ankarista ja jatkuvista ravintolarajoituksista. Tämä on erittäin vaikeaa aikaa kaikille ravintoloille ja myöskin meille, sillä voimassa olevien rajoitusten aukiolot eivät pidä liiketoimintaamme kannattavana. Ja koska mitään korvauksia emme tästä saa, niin käännymme meille tärkeimmän voimavaran puoleen eli teidän rakkaat ystävät.

Olemme käyttäneet jo melkein kaikki mahdolliset oljenkorret, mutta jatkuva elinkeinomme rajoittaminen on ajanut meidät siihen pisteeseen, että nyt on pakko kokeilla myös tälläista vaihtoehtoa. Tahdomme koko sydämistämme jatkaa Save Filen pyörittämistä ja sen palveluiden tarjoamista teille kaikille ja toivomme, että saisimme sitä tehdä myös tulevaisuudessakin.

Mesenaatin kautta voit rahoittaa toimintaamme, vastineeksi tarjoamme tuotteitamme haalarimerkeistä erilaisiin pelipaketteihin ja yksityistilausuuksiin. Tue toimintaamme, jotta saamme palvella ja viihdyttää teitä vielä vuosikymmeniä.

Minimitavoitteemme on kerätä 6000 euroa. Sillä tullaan kattamaan ravintolan juoksevia kuluja ja tällöin turvataan Save Filen olemassalo ja autetaan selviämään pahimpien rajoituksien yli.

20 000 eurolla pääsemme jo juoksevien kulujen kattamisen lisäksi hieman remontoimaan. Tarkoituksena uudistaa nelos-, vitos- ja kutoskopit vastaamaan muun ravintolan sisustukseen ja mukavuustasoon. Lisäksi pääsemme huoltamaan vanhat Playstation 4 konsolimme, sillä ne ovat olleet kovassa käytössä viimeisen kahden ja puolen vuoden ajan.

Jos pääsemme tavoitteeseemme 25 000 euroon, hankimme teitä varten 2 kpl Playstation 5 konsoleita ja lataamme ne täyteen suosikki pelejänne, sekä hankimme ravintolaamme myös niihin sopivan PSVR-laitteiston. Kahdessa pelikopissamme pääsisi näin nauttimaan aivan uudesta konsoliraudasta. Suurimman osan rahoituksesta käytämme edelleen juoksevien kulujen kattamiseen. Tällä summalla toimintamme on turvattu pitkälle vuoteen 2022.

Jokainen pienikin tukeminen on meille erittäin tärkeä ja arvostamme sitä enemmän kuin osaatte edes kuvitella. Kiitämme mitä suurimmalla rakkaudella jo valmiiksi tuestanne.

Save Filen koko henkilökunta